Pellavamekko - Linen Skirt, DressHINTA ALK. 79,- VÄRI RUSKEA

BLACK/MUSTA
Pellavamekko on pehmeäksi käsiteltyä, tiheää ja laskeutuvaa 100% pellavaa. Toimii talvella tunikana ja mekkona kuten kuvissa näette...
LATTE (HAJAKOKOJA JÄLJELLÄ TÄSSÄ VÄRISSÄ)
 Kaikki ovat laadukasta, kivipestyä luxus-pellavaa!. Muista ilmoittaa rinnanympäryksesi ja kokonumerosi tilatessasi... Mekkoa saatavilla väreissä: pellava, musta, valkoinen,ruskea, latte, harmaa. Värimallit sävyistä löydät muista mallistoni vaatekuvista. (latte, harmaa, ruskea; jäljellä vain hajakokoja sillä värit toistaiseksi loppu) tulossa uusia värejä!
HARMAA PELLAVAMEKKO


VALKOINEN MEKKO, KOKO L

Mekko sopii helteellä sellaisenaan, viileämmällä voit laittaa alle paitulin yms. Yksi tasku, spagettiolkaimet ja kevyt rilla helmassa. Malli sopii taas kaikille vartalotyypeille ja kokoja valmistetaan kaikissa mahdollisissa mitoissa.Mekko on minulle polvipituinen, olen vain 155cm pitkä ja kokoa 40. Pidemmälle naiselle voi mitta jäädä polven ylle, mahdollista saada myös 10cm pidemmällä helmalla. Muista kysyä tilatessasi!

                                         
                                                         TUNIKAMEKKO

Tunikamekko, helmarimpsulla! Kuvassa Mustikkamäen Tiinalla yllään ihana, romanttisempi Tunikamekko taskuilla ja helmarimpsulla, pellavanvärisenä. Olkaimet säädettävät puunapilla ja pellavanyörillä! Tätä mallia saatavilla väreissä: musta, valkoinen, pellava, harmaa ja nougat, latte. Kivipestyä luxus-pellavaa!