Pellavatunikat-Linen Tunics


SUMMER 2012, kesän karkkivärit! Ihanaa, pehmeää, kivipestyä luxus-pellavaa nyt saatavilla kaikissa tunikoissa, mameluukeissa, mekoissa jne.



Kivipesty pellava on hieman kalliimpi materiaali kuin tavallinen pellava, Siksi hinta 10,- korkeampi kaikissa vaatteissa. 



GREY, HARMAA


WHITE, VALKOINEN



BY PIA`S KIDS, 45 EUR
 BY PIA`S KIDS-malliston suloinen tunikamekko joka sopii  2-5 vuotiaille neideille! Löytyy kaikissa väreissä, mutta niin herkku näissä karkkiväreissä Baby Pink ja Blue. Olkaimia voi säätää napeilla, täten lisää käyttöikää...Kysy myös söpöä pikkulaukkua sävysävyyn lapsen asuun!



Kaikissa tunikoissa on ihanat puunapit ja nyörit olkaimissa, ja olkaimia voi säätää niiden avulla...

Ihastuttavat Pellavatunikat sopivat kaikille vartaloille ja niitä valmistetaan kaikissa koossa. Tunikat ommellaan kotimaassa ja ne ovat 100% hengittävää, aitoa ja laadukasta pellavaa. Malli on jyrkästi levenevä ja olkaimissa säätövaraa. Ompelemme myös L/XL ja XXL kokoja.  Konepesu 40 asteessa, kuivausrumpua suositellaan.


Linen Tunics BY PIA`S are hand-made in Finland.  100% pure, natural linen. Lovely model that fit everybody. We make ALL SIZES! Sizes L/XL/XXL
Machine wash, 40 degrees.


NEW COLOR! UUSI VÄRI- SMOKEY ROSE
Päälläni uutuusväri, ihanan puuterinen roosahtavan hiekka. Lyhyt tunika taskuilla, koko M..
Tässä sävyssä valmistamme myös kaikkia muita pellava-asuja paitsi laukkuja! Tämä pellava on pehmeäksi kivipestyä luxus-laatua ja hinnaltaan 10,- kalliimpaa per tuote.
Jalassani on valkoiset mameluukit...



NEW COLOR-UUSI VÄRI: NOUGAT BROWN

NOUGAT-Ruskea on kaunis väri ja valmistamme kaikkia pellava-asujani myös tässä värissä paitsi laukkuja!



TOGETHER WITH LINEN PANTS BY PIA`S

Mallistoni pellavatunikoiden kanssa ala-osaksi sopii täydellisesti pellavaiset mameluukit BY PIA`S.
Kuvassa päälläni M-kokoinen tunika. Olen 155cm pitkä ja kokoni on 40. Muista mitata ja ilmoittaa rinnanympäryksesi tunikoita tilatessasi niin osaamme mitoittaa juuri oikean kokoisen tunikan.


Kaikkiin Tunikoihin saatavilla myös ihanat pussukka-taskut lisähintaan +10,-.


Tunikoiden päälle sopii myös Pellavajakku BY PIA`S.


Kuvassa läheltä tasku...

IF YOU WANT POCKETS, EXTRA 10 E
VÄRIT: pellava, musta, valkoinen, harmaa, latte, nougat.
COLORS: natural linen, black, white, grey, latte, grey.








Löytyy samoissa väreissä kuin lyhyttä mallia. Olkapäissä myös säätönyörit/napit, kiva malli jonka alle riittää pelkät legginsit. Sopii täydellisesti mameluukien kanssa sekä pellavajakun. Voidaan valmistaa myös taskuilla, 10 eur lisähintaan.



This long model is so simple to use! Same colors than in short model...We make all sizes! Price for size L/XL/XXL is 89 eur. We can make with pockets also + 10 eur.


PELLAVANVÄRINEN TASKUILLA


OLEN ITSE 155CM JA KOKO 40



Kiitos käynnistäsi ihanien Pellava-asujen maailmassani ja Tervetuloa uudelleen! Thank you for visiting my lovely Linen collection BY PIA`S and welcome anytime!